Influencia del ácido salicílico sobre los parámetros físico-químicos y la carga bacteriana en leche cruda



Document title: Influencia del ácido salicílico sobre los parámetros físico-químicos y la carga bacteriana en leche cruda
Journal: Revista de la Facultad de Ciencias Veterinarias - Universidad Central de Venezuela
Database: PERIÓDICA
System number: 000163935
ISSN: 0258-6576
Authors: 1

Institutions: 1Universidad Central de Venezuela, Facultad de Ciencias Veterinarias, Maracay, Aragua. Venezuela
Year:
Volumen: 39
Number: 1-4
Pages: 5-13
Country: Venezuela
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental, analítico
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Bacterias,
Acido salicílico
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Milk,
Bacteria,
Salicylic acid
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).