Estudio comparativo de dos variantes del metodo de davis para la determinacion de naringina en jugo de toronja



Document title: Estudio comparativo de dos variantes del metodo de davis para la determinacion de naringina en jugo de toronja
Journal: Revista de ciencias químicas
Database: PERIÓDICA
System number: 000078291
ISSN: 0252-0525
Authors: 1
Institutions: 1Centro Nacional de Investigaciones Científicas, Dep Frutas Vegetales, La Habana. Cuba
Year:
Season: Oct
Volumen: 14
Number: 2
Pages: 231-233
Country: Cuba
Document type: Nota breve o noticia
Approach: Descriptivo
Disciplines: Química
Keyword: Fitoquímica,
Química de alimentos,
Naringina,
Toronja,
Jugos,
Davis-metodo
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Phytochemistry,
Naringine,
Grapefruit,
Juices,
Davis method
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).