Caracterizacion de los desechos de la industria de conservas de tomate. Ii. Composicion del aceite



Document title: Caracterizacion de los desechos de la industria de conservas de tomate. Ii. Composicion del aceite
Journal: Revista de ciencias químicas
Database: PERIÓDICA
System number: 000069477
ISSN: 0252-0525
Authors: 1

Institutions: 1Centro Nacional de Investigaciones Científicas, Dep Frutas Vegetales, La Habana. Cuba
Year:
Season: Oct
Volumen: 15
Number: 2
Pages: 295-298
Country: Cuba
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Química
Keyword: Química analítica,
Química de alimentos,
Química industrial,
Cuba,
Tomate,
Desechos,
Conservas,
Aceites,
Composición,
Acidos grasos,
Industria
Keyword: Chemistry,
Analytical chemistry,
Food chemistry,
Industrial chemistry,
Cuba,
Tomato,
Wastes,
Conserves,
Oil,
Composition,
Fatty acids,
Industry
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).