Variaciones en el contenido de microorganismos sicrofilos durante la conservacion de la leche y la crema



Document title: Variaciones en el contenido de microorganismos sicrofilos durante la conservacion de la leche y la crema
Journal: Revista de ciencias biológicas
Database: PERIÓDICA
System number: 000040885
ISSN: 0258-6002
Authors: 1
Institutions: 1Centro Nacional de Investigaciones Científicas, Dep Tecnol Lactea, La Habana. Cuba
Year:
Season: Jul
Volumen: 14
Number: 1
Pages: 153-158
Country: Cuba
Document type: Artículo
Approach: Experimental, aplicado
Disciplines: Química,
Biología
Keyword: Química de alimentos,
Bacterias,
Conservación,
Conteo,
Cremas,
Leche
Keyword: Chemistry,
Biology,
Food chemistry,
Bacteria,
Counting,
Cream,
Milk,
Preservation
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).