Reduccion del contenido de acidos nucleicos saccharomyces cerevisiae (levadura panadera) por tratamiento termico



Document title: Reduccion del contenido de acidos nucleicos saccharomyces cerevisiae (levadura panadera) por tratamiento termico
Journal: Revista de ciencias biológicas
Database: PERIÓDICA
System number: 000033006
ISSN: 0258-6002
Authors: 1

Institutions: 1Centro Nacional de Investigaciones Científicas, Dep Fermentaciones, La Habana. Cuba
Year:
Season: Jul
Volumen: 13
Number: 1
Pages: 37-49
Country: Cuba
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Biología,
Química
Keyword: Biología celular,
Hongos,
Bioquímica,
ARN,
Levaduras,
Proteínas,
Saccharomyces cerevisiae,
Tratamiento térmico
Keyword: Biology,
Chemistry,
Cell biology,
Fungi,
Biochemistry,
Proteins,
RNA,
Saccharomyces cerevisiae,
Thermal treatment,
Yeasts
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).