Influencia de las condiciones de tratamiento termico sobre la reduccion de acidos en levadura



Document title: Influencia de las condiciones de tratamiento termico sobre la reduccion de acidos en levadura
Journal: Revista de ciencias biológicas
Database: PERIÓDICA
System number: 000040857
ISSN: 0258-6002
Authors: 1
Institutions: 1Centro Nacional de Investigaciones Científicas, Dep Fermentaciones, La Habana. Cuba
Year:
Season: Oct
Volumen: 13
Number: 2
Pages: 233-242
Country: Cuba
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Química,
Biología
Keyword: Bioquímica,
Biología celular,
Hongos,
Acidos nucléicos,
Hidróxido de amonio,
Levaduras,
Saccharomyces cerevisiae,
Tratamiento térmico
Keyword: Chemistry,
Biology,
Biochemistry,
Cell biology,
Fungi,
Ammonia hydroxide,
Nucleic acids,
Saccharomyces cerevisiae,
Thermic treatment,
Yeasts
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).