Influencia de diferentes medios de suspension en el tratamiento termico para reducir el contenido de acidos nucleicos en s. Cerevisiae (levadura panadera)



Document title: Influencia de diferentes medios de suspension en el tratamiento termico para reducir el contenido de acidos nucleicos en s. Cerevisiae (levadura panadera)
Journal: Revista de ciencias biológicas
Database: PERIÓDICA
System number: 000040856
ISSN: 0258-6002
Authors: 1
Institutions: 1Centro Nacional de Investigaciones Científicas, Dep Fermentaciones, La Habana. Cuba
Year:
Season: Oct
Volumen: 13
Number: 2
Pages: 225-231
Country: Cuba
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Biología,
Química
Keyword: Biología celular,
Hongos,
Bioquímica,
Acidos nucléicos,
Levaduras,
Saccharomyces cerevisiae,
Suspension-medios,
Tratamiento térmico
Keyword: Biology,
Chemistry,
Cell biology,
Fungi,
Biochemistry,
Nucleic acids,
Saccharomyces cerevisiae,
Suspension media,
Thermic treatment,
Yeasts
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).