Estudio de la estabilidad termica de la leche descremada en polvo. I. Efecto del fosfato disodico



Document title: Estudio de la estabilidad termica de la leche descremada en polvo. I. Efecto del fosfato disodico
Journal: Revista de ciencias biológicas
Database: PERIÓDICA
System number: 000040881
ISSN: 0258-6002
Authors: 1


Institutions: 1Centro Nacional de Investigaciones Científicas, Lab Tecnol Lactea, La Habana. Cuba
Year:
Season: Jul
Volumen: 14
Number: 1
Pages: 119-127
Country: Cuba
Document type: Artículo
Approach: Experimental, aplicado
Disciplines: Química
Keyword: Fisicoquímica y química teórica,
Química de alimentos,
Prueba de alcohol,
Disodico-fosfato,
Leche descremada,
Estabilidad térmica
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Physical and theoretical chemistry,
Alcohol test,
Disodic posphate,
Skim milk,
Thermic stability
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).