Compuestos volátiles producidos por las bacterias del yogurt. II. Acetaldehido producido por el cultivo asociado str. Thermophilus - lac. Bulgaricus



Document title: Compuestos volátiles producidos por las bacterias del yogurt. II. Acetaldehido producido por el cultivo asociado str. Thermophilus - lac. Bulgaricus
Journal: Revista de ciencias biológicas
Database: PERIÓDICA
System number: 000122346
ISSN: 0258-6002
Authors: 1
Institutions: 1Centro Nacional de Investigaciones Científicas, Departamento de Tecnología Láctea, La Habana. Cuba
Year:
Season: Oct
Volumen: 16
Number: 2
Pages: 163-167
Country: Cuba
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental, aplicado
Disciplines: Biología,
Química
Keyword: Bacterias,
Fermentaciones,
Química de alimentos,
Yogurt,
Acetaldehído
Keyword: Biology,
Chemistry,
Bacteria,
Fermentation,
Food chemistry,
Yogurt,
Acetaldehyde
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).