Cambios en la composicion nutricional (azucares reductores y totales) de 5 variedades pre - comerciales de papa, conservadas por irradi acion



Document title: Cambios en la composicion nutricional (azucares reductores y totales) de 5 variedades pre - comerciales de papa, conservadas por irradi acion
Journal: Revista de ciencias biológicas
Database: PERIÓDICA
System number: 000062053
ISSN: 0258-6002
Authors: 1
Institutions: 1Centro Nacional de Investigaciones Científicas, Dep Tecnicas Nucleares, La Habana. Cuba
Year:
Season: Abr
Volumen: 15
Number: 1
Pages: 171-177
Country: Cuba
Document type: Artículo
Approach: Experimental, aplicado
Disciplines: Agrociencias,
Química,
Biología
Keyword: Fitotecnia,
Química de alimentos,
Angiospermas,
Fisiología vegetal,
Cuba,
Papa,
Irradiación,
Valor nutritivo,
Conservación,
Azúcares
Keyword: Agricultural sciences,
Chemistry,
Biology,
Crop husbandry,
Food chemistry,
Angiosperms,
Plant physiology,
Cuba,
Potato,
Irradiation,
Nutritive value,
Preservation,
Sugars
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).