Extinction of vibrio cholerae in acidic substrata: contaminated fish marinated with lime juice (ceviche)



Document title: Extinction of vibrio cholerae in acidic substrata: contaminated fish marinated with lime juice (ceviche)
Journal: Revista de biología tropical
Database: PERIÓDICA
System number: 000021175
ISSN: 0034-7744
Authors: 1
2
3
Institutions: 1Asociación de Investigación en Salud, San José. Costa Rica
2Ministerio Salud, San José. Costa Rica
3Universidad de Costa Rica, Instituto de Investigación en Salud y Nutrición, San José. Costa Rica
Year:
Season: Dic
Volumen: 42
Number: 3
Pages: 479-485
Country: Costa Rica
Language: Inglés
Document type: Artículo
Approach: Aplicado, experimental
Disciplines: Biología,
Química
Keyword: Bacterias,
Peces,
Química de alimentos,
Química orgánica,
Contaminación,
Marinacion,
Desinfectantes,
Vibrio cholerae
Keyword: Biology,
Chemistry,
Bacteria,
Fish,
Food chemistry,
Organic chemistry,
Marination,
Disinfectants,
Vibrio cholerae
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).