Deteccion de algunos espesantes en alimentos por cromatografia en capa fina de sus hidrolizados



Document title: Deteccion de algunos espesantes en alimentos por cromatografia en capa fina de sus hidrolizados
Journal: Revista cubana de higiene y epidemiología
Database: PERIÓDICA
System number: 000075062
ISSN: 0253-1751
Authors: 1
Institutions: 1Instituto Nacional de Higiene, Epidemiología y Microbiología, La Habana. Cuba
Year:
Season: Abr-Jun
Volumen: 18
Number: 2
Pages: 119-127
Country: Cuba
Document type: Artículo
Approach: Teórico, experimental
Disciplines: Medicina,
Química
Keyword: Metabolismo y nutrición,
Química analítica,
Química de alimentos,
Alimentos,
Cromatografía de capa fina,
Espesantes,
Hidrólisis
Keyword: Medicine,
Chemistry,
Metabolism and nutrition,
Analytical chemistry,
Food chemistry,
Foods,
Hydrolysis,
Thickeners,
TLC
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).