Consideraciones sobre el contenido de fosforo en algunos derivados carnicos producidos en cuba con tecnologia de alto rendimiento



Document title: Consideraciones sobre el contenido de fosforo en algunos derivados carnicos producidos en cuba con tecnologia de alto rendimiento
Journal: Revista cubana de higiene y epidemiología
Database: PERIÓDICA
System number: 000083862
ISSN: 0253-1751
Authors: 1

Institutions: 1Instituto de Nutrición e Higiene de los Alimentos, La Habana. Cuba
Year:
Season: Ene-Mar
Volumen: 25
Number: 1
Pages: 61-66
Country: Cuba
Document type: Artículo
Approach: Aplicado
Disciplines: Medicina,
Química
Keyword: Diagnóstico,
Endocrinología,
Metabolismo y nutrición,
Química de alimentos,
Cuba,
Fósforo,
Jamón,
Embutidos
Keyword: Medicine,
Chemistry,
Diagnosis,
Endocrinology,
Metabolism and nutrition,
Food chemistry,
Cuba,
Phosphorus,
Hams,
Sausage
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).