Comportamiento de la calidad microbiologica en productos carnicos cocidos y ahumados de alto rendimiento



Document title: Comportamiento de la calidad microbiologica en productos carnicos cocidos y ahumados de alto rendimiento
Journal: Revista cubana de ciencias veterinarias
Database: PERIÓDICA
System number: 000110121
ISSN: 0048-7678
Authors: 1


Institutions: 1Instituto de Nutrición e Higiene de los Alimentos, La Habana. Cuba
Year:
Season: Jul-Sep
Volumen: 20
Number: 3
Pages: 257-261
Country: Cuba
Document type: Artículo
Approach: Analítico, experimental
Disciplines: Química,
Biología,
Medicina
Keyword: Química de alimentos,
Bacterias,
Salud pública,
Cuba,
Salmonella,
Staphylococcus,
Productos cárnicos
Keyword: Chemistry,
Biology,
Medicine,
Food chemistry,
Bacteria,
Public health,
Cuba,
Salmonella,
Staphylococcus,
Meat products
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).