Nota sobre la composición bromatológica de saccharinas elaboradas con caña raspada o pelada



Document title: Nota sobre la composición bromatológica de saccharinas elaboradas con caña raspada o pelada
Journal: Revista cubana de ciencia agrícola
Database: PERIÓDICA
System number: 000149070
ISSN: 0034-7485
Authors: 1


Institutions: 1Instituto de Ciencia Animal, San José de las Lajas, La Habana. Cuba
Year:
Season: Nov
Volumen: 31
Number: 3
Pages: 309-312
Country: Cuba
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Descriptivo
Disciplines: Química,
Agrociencias
Keyword: Química de alimentos,
Gramíneas,
Saccharina,
Caña de azúcar,
Bromatología,
Digestibilidad,
Proteínas,
Fibra
Keyword: Chemistry,
Agricultural sciences,
Food chemistry,
Gramineae,
Saccharina,
Sugar cane,
Bromatology,
Digestibility,
Proteins,
Fiber
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).