Hongos: importancia y métodos de diagnóstico en los alimentos



Document title: Hongos: importancia y métodos de diagnóstico en los alimentos
Journal: Revista cubana de alimentación y nutrición
Database: PERIÓDICA
System number: 000340552
ISSN: 0864-2133
Authors: 1
Institutions: 1Instituto de Nutrición e Higiene de los Alimentos, Departamento de Microbiología de los Alimentos, La Habana. Cuba
Year:
Season: May-Ago
Volumen: 4
Number: 2
Pages: 290-298
Country: Cuba
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental, aplicado
Disciplines: Química,
Medicina
Keyword: Química de alimentos,
Tecnología de alimentos,
Hongos,
Análisis microbiológico,
Contaminación de alimentos,
Métodos de diagnóstico
Keyword: Chemistry,
Medicine,
Food chemistry,
Food technology,
Fungi,
Microbiological analysis,
Food pollution,
Diagnostic methods
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).