Obtención de ácido cítrico a partir de suero de leche por fermentación con Aspergillus spp



Document title: Obtención de ácido cítrico a partir de suero de leche por fermentación con Aspergillus spp
Journal: Revista colombiana de biotecnología
Database: PERIÓDICA
System number: 000225172
ISSN: 0123-3475
Authors: 1
2
3
Institutions: 1Universidad de Caldas, Departamento de Ingeniería, Manizales, Caldas. Colombia
2Universidad de Caldas, Departamento de Ciencias Biológicas, Manizales, Caldas. Colombia
3Universidad Nacional de Colombia, Manizales, Caldas. Colombia
Year:
Season: Jul
Volumen: 6
Number: 1
Pages: 43-54
Country: Colombia
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental, descriptivo
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Biotecnología,
Aspergillus carbonarius,
Aspergillus niger,
Biorreactores,
Simulación,
Beta-galactosidasa
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Aspergillus carbonarius,
Aspergillus niger,
Bioreactors,
Simulation,
Beta-galactosidase
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).