Efecto comparativo de aceites de origen vegetal o marino, y suplementacion de colesterol, en lipidos de plasma de higado de rata



Document title: Efecto comparativo de aceites de origen vegetal o marino, y suplementacion de colesterol, en lipidos de plasma de higado de rata
Journal: Revista chilena de nutrición
Database: PERIÓDICA
System number: 000133988
ISSN: 0716-1549
Authors: 1

Institutions: 1Universidad de Valparaíso, Fac Quimica Farmacia, Valparaíso. Chile
Year:
Season: Ago-Dic
Volumen: 21
Number: 2-3
Pages: 112-118
Country: Chile
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Medicina
Keyword: Medicina experimental,
Metabolismo y nutrición,
Hígado,
Colesterol,
Acidos grasos,
Aceites vegetales,
Aceite de pescado
Keyword: Medicine,
Experimental medicine,
Metabolism and nutrition,
Liver,
Fish oil,
Cholesterol,
Fatty acids,
Vegetable oils
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).