Journal: | Revista chilena de nutrición |
Database: | PERIÓDICA |
System number: | 000133989 |
ISSN: | 0716-1549 |
Authors: | Aguayo, M1 Bascur, G Guzmán, E Vasquez, M Yañez, E Zacarias, I |
Institutions: | 1Universidad de Chile, Instituto de Nutrición y Tecnología de los Alimentos, Santiago de Chile. Chile |
Year: | 1993 |
Season: | Ago-Dic |
Volumen: | 21 |
Number: | 2-3 |
Pages: | 119-126 |
Country: | Chile |
Language: | Español |
Document type: | Artículo |
Approach: | Analítico |
Disciplines: | Química, Medicina |
Keyword: | Química de alimentos, Metabolismo y nutrición, Lenteja, Variedades, Lens esculenta, Calidad nutricional, Composición química |
Keyword: | Chemistry, Medicine, Food chemistry, Metabolism and nutrition, Lentil, Cultivars, Lens esculenta, Nutritional quality, Chemical composition |
Document request | |