Composición química y calidad nutricional de variedades mejoradas de lenteja (Lens esculenta)



Document title: Composición química y calidad nutricional de variedades mejoradas de lenteja (Lens esculenta)
Journal: Revista chilena de nutrición
Database: PERIÓDICA
System number: 000133989
ISSN: 0716-1549
Authors: 1




Institutions: 1Universidad de Chile, Instituto de Nutrición y Tecnología de los Alimentos, Santiago de Chile. Chile
Year:
Season: Ago-Dic
Volumen: 21
Number: 2-3
Pages: 119-126
Country: Chile
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Analítico
Disciplines: Química,
Medicina
Keyword: Química de alimentos,
Metabolismo y nutrición,
Lenteja,
Variedades,
Lens esculenta,
Calidad nutricional,
Composición química
Keyword: Chemistry,
Medicine,
Food chemistry,
Metabolism and nutrition,
Lentil,
Cultivars,
Lens esculenta,
Nutritional quality,
Chemical composition
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).