Efectos del tipo y frecuencia de suplementacion sobre la digestibilidad in vitro de raciones basadas en rastrojo de maiz y sobre las fluctuaciones en la concentracion de amoniaco en el medio de incubacion



Document title: Efectos del tipo y frecuencia de suplementacion sobre la digestibilidad in vitro de raciones basadas en rastrojo de maiz y sobre las fluctuaciones en la concentracion de amoniaco en el medio de incubacion
Journal: Revista Chapingo
Database: PERIÓDICA
System number: 000058676
ISSN: 0186-3231
Authors: 1
Institutions: 1Universidad Autónoma Chapingo, Chapingo, Estado de México. México
Year:
Season: Oct-Dic
Volumen: 8
Number: 42
Pages: 75-78
Country: México
Document type: Artículo
Approach: Experimental, aplicado
Disciplines: Medicina veterinaria y zootecnia,
Química
Keyword: Bovinos,
Nutrición animal,
Zootecnia,
Fermentaciones,
Amoníaco,
Dietas,
Digestibilidad,
Maíz,
México,
Rastrojo,
Rumen
Keyword: Veterinary medicine and animal husbandry,
Chemistry,
Animal husbandry,
Animal nutrition,
Bovines,
Fermentation,
Ammonia,
Corn,
Diets,
Digestibility,
Mexico,
Rumen,
Stubble
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).