Modificación química de almidón de plátano para producir un prebiótico



Document title: Modificación química de almidón de plátano para producir un prebiótico
Journal: Revista Chapingo. Serie ingeniería agropecuaria
Database: PERIÓDICA
System number: 000251379
ISSN: 0186-3231
Authors: 1


Institutions: 1Instituto Politécnico Nacional, Centro de Desarrollo de Productos Bióticos, Yautepec, Morelos. México
Year:
Volumen: 6
Number: 1-2
Pages: 79-81
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Química,
Agrociencias
Keyword: Química de alimentos,
Frutales,
Biotecnología,
Prebióticos,
Plátano,
Almidón
Keyword: Chemistry,
Agricultural sciences,
Food chemistry,
Fruit trees,
Prebiotics,
Banana,
Starch
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).