Modificación de las propiedades funcionales de almidónes de yuca (Manihot esculenta Crantz) y jícama (Pachyrhizus erosus) con molienda de alta energía



Document title: Modificación de las propiedades funcionales de almidónes de yuca (Manihot esculenta Crantz) y jícama (Pachyrhizus erosus) con molienda de alta energía
Journal: Revista Chapingo. Serie ingeniería agropecuaria
Database: PERIÓDICA
System number: 000251378
ISSN: 0186-3231
Authors: 1
2
3
Institutions: 1Universidad Autónoma Chapingo, Departamento de Ingeniería Agroindustrial, Chapingo, Estado de México. México
2Instituto Politécnico Nacional, Centro de Investigación y de Estudios Avanzados, Querétaro. México
3Instituto Politécnico Nacional, México, Distrito Federal. México
Year:
Volumen: 6
Number: 1-2
Pages: 75-78
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Agrociencias
Keyword: Plantas para uso industrial,
Biotecnología,
Yuca,
Jícama,
Manihot esculenta,
Pachyrhizus erosus,
Almidón
Keyword: Agricultural sciences,
Plants for industrial use,
Cassava,
Manihot esculenta,
Pachyrhizus erosus,
Starch
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).