Impacto del mejoramiento genético en la calidad de los maíces de alta calidad proteínica (ACP)



Document title: Impacto del mejoramiento genético en la calidad de los maíces de alta calidad proteínica (ACP)
Journal: Revista Chapingo. Serie ingeniería agropecuaria
Database: PERIÓDICA
System number: 000251929
ISSN: 0186-3231
Authors: 1
2
3
4
Institutions: 1Instituto Nacional de Investigaciones Forestales, Agrícolas y Pecuarias, Chapingo, Estado de México. México
2Instituto Nacional de Investigaciones Forestales, Agrícolas y Pecuarias, Campo Experimental, Ciudad Obregón, Sonora. México
3Instituto Nacional de Investigaciones Forestales, Agrícolas y Pecuarias, Campo Experimental Valles Centrales de Oaxaca, Santa Cruz Xoxocotlán, Oaxaca. México
4Universidad Autónoma Chapingo, Preparatoria Agrícola, Chapingo, Estado de México. México
Year:
Volumen: 5
Number: 1-2
Pages: 129-131
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental, analítico
Disciplines: Agrociencias
Keyword: Fitotecnia,
Gramíneas,
Mejoramiento genético,
Maíz,
Proteínas,
Tortilla
Keyword: Agricultural sciences,
Crop husbandry,
Gramineae,
Genetic improvement,
Corn,
Proteins,
Tortilla
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).