Identificación de contaminación microbiológica mediante la técnica de infrarrojo



Document title: Identificación de contaminación microbiológica mediante la técnica de infrarrojo
Journal: Revista Chapingo. Serie ingeniería agropecuaria
Database: PERIÓDICA
System number: 000251924
ISSN: 0186-3231
Authors: 1

Institutions: 1Universidad Autónoma Chapingo, Chapingo, Estado de México. México
Year:
Volumen: 5
Number: 1-2
Pages: 121-124
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Medicina,
Ciencia y tecnología
Keyword: Microbiología,
Salud pública,
Tecnología,
Contaminación,
Alimentos,
Detección,
Infrarrojo
Keyword: Medicine,
Science and technology,
Microbiology,
Public health,
Technology,
Contamination,
Foods,
Detection,
Infrared
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).