Extracción de compuestos prebióticos de un fermento sólido de Aspergillus niger crecido en pulpa de café



Document title: Extracción de compuestos prebióticos de un fermento sólido de Aspergillus niger crecido en pulpa de café
Journal: Revista Chapingo. Serie ingeniería agropecuaria
Database: PERIÓDICA
System number: 000251345
ISSN: 0186-3231
Authors: 1

2
Institutions: 1Universidad Autónoma del Estado de Hidalgo, Instituto de Ciencias Agropecuarias, Tulancingo, Hidalgo. México
2Universidad Autónoma Metropolitana, Iztapalapa, Distrito Federal. México
Year:
Volumen: 6
Number: 1-2
Pages: 63-65
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Medicina veterinaria y zootecnia
Keyword: Nutrición animal,
Biotecnología,
Digestibilidad,
Prebióticos,
Aspergillus niger,
Rumiantes,
Dietas
Keyword: Veterinary medicine and animal husbandry,
Animal nutrition,
Digestibility,
Prebiotics,
Aspergillus niger,
Diets,
Ruminants
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).