Elaboración de embutidos a partir de carne de avestruz



Document title: Elaboración de embutidos a partir de carne de avestruz
Journal: Revista Chapingo. Serie ingeniería agropecuaria
Database: PERIÓDICA
System number: 000251404
ISSN: 0186-3231
Authors: 1
Institutions: 1Universidad Autónoma de Aguascalientes, Centro de Ciencias Agropecuarias, Aguascalientes. México
Year:
Volumen: 6
Number: 1-2
Pages: 129-130
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Medicina veterinaria y zootecnia,
Química
Keyword: Aves de corral,
Química de alimentos,
Avestruces,
Embutidos
Keyword: Veterinary medicine and animal husbandry,
Chemistry,
Poultry,
Food chemistry,
Ostrich,
Sausage
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).