El proceso de innovación tecnológica en el emergente sector de los alimentos convenientes



Document title: El proceso de innovación tecnológica en el emergente sector de los alimentos convenientes
Journal: Revista Chapingo. Serie ingeniería agropecuaria
Database: PERIÓDICA
System number: 000251552
ISSN: 0186-3231
Authors: 1

Institutions: 1Universidad Autónoma Chapingo, Centro de Investigaciones Económicas, Sociales y Tecnológicas de la Agroindustria y la Agricultura Mundial, Chapingo, Estado de México. México
Year:
Volumen: 5
Number: 1-2
Pages: 9-11
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Analítico
Disciplines: Ciencia y tecnología,
Ingeniería,
Química
Keyword: Tecnología,
Ingeniería industrial,
Química de alimentos,
Agroindustria,
Innovación tecnológica
Keyword: Science and technology,
Engineering,
Chemistry,
Technology,
Industrial engineering,
Food chemistry,
Agroindustry,
Technological innovation
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).