Efecto de soluciones preservativas durante al almacenamiento postcosecha de la tuna (Opuntia sp.) variedad burrona



Document title: Efecto de soluciones preservativas durante al almacenamiento postcosecha de la tuna (Opuntia sp.) variedad burrona
Journal: Revista Chapingo. Serie ingeniería agropecuaria
Database: PERIÓDICA
System number: 000254846
ISSN: 0186-3231
Authors: 1
2
3
Institutions: 1Centro de Investigación en Ciencias y Tecnología de los Alimentos, Tulancingo, Hidalgo. México
2Universidad Autónoma de Zacatecas, Unidad Académica de Agronomía, Zacatecas. México
3Centro de Bachillerato Tecnológico Agropecuario, Pachuca, Hidalgo. México
Year:
Season: Ene-Dic
Volumen: 7
Number: 1-2
Pages: 35-38
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Agrociencias
Keyword: Fitotecnia,
Frutales,
Biotecnología,
Tuna,
Opuntia,
Acido ascórbico,
Resorcinol,
Cloruro de calcio,
Cloruro de zinc,
Almacenamiento,
Postcosecha
Keyword: Agricultural sciences,
Crop husbandry,
Fruit trees,
Prickly pear,
Opuntia,
Ascorbic acid,
Postharvest,
Storage,
Resorcinol,
Calcium chloride
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).