Journal: | Revista Chapingo. Serie ingeniería agropecuaria |
Database: | PERIÓDICA |
System number: | 000251901 |
ISSN: | 0186-3231 |
Authors: | Guerrero, H.J1 Cervantes Acosta, P2 Cisneros Rubio, N Becerril Pérez, C.M3 Pérez Hernández, P Rosendo Ponce, A |
Institutions: | 1Colegio de Postgraduados, Campus Veracruz, Veracruz. México 2Universidad Veracruzana, Facultad de Medicina Veterinaria y Zootecnia, Veracruz. México 3Colegio de Postgraduados, Montecillo, Estado de México. México |
Year: | 2002 |
Volumen: | 5 |
Number: | 1-2 |
Pages: | 93-96 |
Country: | México |
Language: | Español |
Document type: | Artículo |
Approach: | Experimental |
Disciplines: | Química, Medicina veterinaria y zootecnia |
Keyword: | Química de alimentos, Bovinos, Queso, Calidad, Trópico, Leche, Rendimiento |
Keyword: | Chemistry, Veterinary medicine and animal husbandry, Food chemistry, Bovines, Cheese, Quality, Tropics, Milk, Yield |
Document request | |