Certificación de la inocuidad alimentaria: experiencias y problemática de su implementación en México



Document title: Certificación de la inocuidad alimentaria: experiencias y problemática de su implementación en México
Journal: Revista Chapingo. Serie ingeniería agropecuaria
Database: PERIÓDICA
System number: 000251581
ISSN: 0186-3231
Authors:
Year:
Volumen: 5
Number: 1-2
Pages: 31-32
Country: México
Language: Español
Document type: Nota breve o noticia
Approach: Analítico
Disciplines: Medicina,
Química
Keyword: Salud pública,
Química de alimentos,
México,
Certificación,
Alimentos,
Seguridad alimentaria
Keyword: Medicine,
Chemistry,
Public health,
Food chemistry,
Certification,
Foods,
Food safety,
Mexico
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).