Calidad industrial de diferentes clases comerciales de frijol consumidas en México



Document title: Calidad industrial de diferentes clases comerciales de frijol consumidas en México
Journal: Revista Chapingo. Serie ingeniería agropecuaria
Database: PERIÓDICA
System number: 000251605
ISSN: 0186-3231
Authors: 1
2

3
Institutions: 1Instituto Nacional de Investigaciones Forestales, Agrícolas y Pecuarias, Campo Experimental Valle de México, Chapingo, Estado de México. México
2Universidad Autónoma Chapingo, Departamento de Ingeniería Agroindustrial, Chapingo, Estado de México. México
3Instituto Nacional de Investigaciones Forestales, Agrícolas y Pecuarias, Campo Experimental Bajío, Celaya, Guanajuato. México
Year:
Volumen: 5
Number: 1-2
Pages: 69-72
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental, analítico
Disciplines: Agrociencias
Keyword: Leguminosas,
Plantas para uso industrial,
Agroindustria,
Frijol,
Variedades,
Phaseolus vulgaris
Keyword: Agricultural sciences,
Legumes,
Plants for industrial use,
Agroindustry,
Bean,
Quality,
Phaseolus vulgaris
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).