Calidad fisicoquímica de leche bronca de cuatro comunidades campesinas del Estado de México



Document title: Calidad fisicoquímica de leche bronca de cuatro comunidades campesinas del Estado de México
Journal: Revista Chapingo. Serie ingeniería agropecuaria
Database: PERIÓDICA
System number: 000251602
ISSN: 0186-3231
Authors: 1




Institutions: 1Universidad Autónoma del Estado de México, Centro de Investigación en Ciencias Agropecuarias, Toluca, Estado de México. México
Year:
Volumen: 5
Number: 1-2
Pages: 65-67
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Analítico
Disciplines: Química,
Medicina veterinaria y zootecnia
Keyword: Química de alimentos,
Bovinos,
Zootecnia,
Leche cruda,
México,
Estado de México,
Calidad
Keyword: Chemistry,
Veterinary medicine and animal husbandry,
Food chemistry,
Animal husbandry,
Bovines,
Raw milk,
Mexico,
State of Mexico,
Quality
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).