Metodo de evaluacion del contenido de constituyentes del aroma de naranja en el condensado acuoso : influencia de las variables operativas



Document title: Metodo de evaluacion del contenido de constituyentes del aroma de naranja en el condensado acuoso : influencia de las variables operativas
Journal: Revista CENIC. Ciencias físicas
Database: PERIÓDICA
System number: 000051210
Authors: 1
Institutions: 1Centro Nacional de Investigaciones Científicas, La Habana. Cuba
Year:
Season: Abr
Volumen: 11
Number: 1-2
Pages: 1-8
Country: Cuba
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Química,
Agrociencias
Keyword: Química analítica,
Química de alimentos,
Fitotecnia,
Aceites esenciales,
Aroma,
Jugos-concentrado,
Naranja,
Titulacion-bromato
Keyword: Chemistry,
Agricultural sciences,
Analytical chemistry,
Food chemistry,
Crop husbandry,
Aroma,
Bromates-titration,
Essential oils,
Juices-concentrates,
Orange
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).