Los polifenoles en los alimentos y sus efectos nutricionales



Document title: Los polifenoles en los alimentos y sus efectos nutricionales
Journal: Revista CENIC. Ciencias biológicas
Database: PERIÓDICA
System number: 000110967
ISSN: 0258-6002
Authors: 1
Institutions: 1Instituto de Nutrición e Higiene de los Alimentos, La Habana. Cuba
Year:
Season: Sep-Dic
Volumen: 18
Number: 3
Pages: 109-113
Country: Cuba
Document type: Revisión bibliográfica
Approach: Teórico, descriptivo
Disciplines: Química,
Medicina
Keyword: Química de alimentos,
Metabolismo y nutrición,
Polifenoles,
Alimentos,
Determinación,
Nutrición,
Proteínas,
Aminoácidos
Keyword: Chemistry,
Medicine,
Food chemistry,
Metabolism and nutrition,
Polyphenols,
Foods,
Determination,
Nutrition,
Proteins,
Amino acids
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).