Erosión de la molleja, sabor de la carne y vitamina E en los pollos de engorde



Document title: Erosión de la molleja, sabor de la carne y vitamina E en los pollos de engorde
Journal: Revista avicultura
Database: PERIÓDICA
System number: 000026972
Authors:
Year:
Season: Mar-Jun
Volumen: 26
Number: 1-2
Pages: 73-87
Country: Cuba
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental, aplicado
Disciplines: Medicina veterinaria y zootecnia
Keyword: Aves de corral,
Medicina veterinaria,
Nutrición animal,
Pollos,
Carne,
Organolepsis,
Molleja,
Dietas,
Vitamina E
Keyword: Veterinary medicine and animal husbandry,
Animal nutrition,
Poultry,
Veterinary medicine,
Broilers,
Diets,
Gizzard,
Meat,
Organolepsis,
Vitamin E
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).