Journal: | Revista argentina de microbiología |
Database: | PERIÓDICA |
System number: | 000245619 |
ISSN: | 0325-7541 |
Authors: | Revelli, G.R1 Sbodio, O.A2 Tercero, E.J |
Institutions: | 1Cooperativa Tambera Nueva Alpina Ltda, Laboratorio Integral de Servicios Analíticos, Santa Fe. Argentina 2Universidad Nacional del Litoral, Facultad de Ingeniería Química, Santa Fe. Argentina |
Year: | 2004 |
Season: | Jul-Sep |
Volumen: | 36 |
Number: | 3 |
Pages: | 145-149 |
Country: | Argentina |
Language: | Español |
Document type: | Artículo |
Approach: | Experimental, aplicado |
Disciplines: | Medicina, Química |
Keyword: | Microbiología, Química de alimentos, Leche cruda, Análisis microbiológico, Conteo bacteriano, Argentina |
Keyword: | Medicine, Chemistry, Microbiology, Food chemistry, Raw milk, Microbiological analysis, Bacterial count, Argentina |
Document request | |