Uso de farinha de batata inglesa (Solanum tuberosum L.) cv. Monalisa em misturas para cobertura de empanados de frango



Document title: Uso de farinha de batata inglesa (Solanum tuberosum L.) cv. Monalisa em misturas para cobertura de empanados de frango
Journal: Publicatio UEPG. Ciencias exatas e da terra, ciencias agrarias e engenharias
Database: PERIÓDICA
System number: 000254389
ISSN: 1676-8477
Authors: 1


Institutions: 1Centro Federal de Educacao Tecnologica, Unidade de Campo Mourao, Campo Mourao, Parana. Brasil
Year:
Season: Ago
Volumen: 11
Number: 2
Pages: 17-26
Country: Brasil
Language: Portugués
Document type: Artículo
Approach: Aplicado, descriptivo
Disciplines: Química,
Agrociencias
Keyword: Química de alimentos,
Hortalizas,
Harina de papa,
Frituras,
Caracterización fisicoquímica,
Solanum tuberosum
Keyword: Chemistry,
Agricultural sciences,
Food chemistry,
Vegetables,
Potato meal,
Fries,
Physicochemical characteristics,
Solanum tuberosum
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).