Avaliacao da trituracao e de tratamentos enzimaticos na obtencao de suco de maca por centrifugacao



Document title: Avaliacao da trituracao e de tratamentos enzimaticos na obtencao de suco de maca por centrifugacao
Journal: Publicatio UEPG. Ciencias exatas e da terra, ciencias agrarias e engenharias
Database: PERIÓDICA
System number: 000255336
ISSN: 1676-8477
Authors: 1
2

3
Institutions: 1Universidade Estadual de Ponta Grossa, Ponta Grossa, Parana. Brasil
2Universidade Estadual de Ponta Grossa, Departamento de Tecnologia de Alimentos, Ponta Grossa, Parana. Brasil
3Universidade Federal do Parana, Departamento de Farmacia, Curitiba, Parana. Brasil
Year:
Season: Dic
Volumen: 11
Number: 3
Pages: 7-12
Country: Brasil
Language: Portugués
Document type: Artículo
Approach: Experimental, aplicado
Disciplines: Química,
Agrociencias
Keyword: Fisicoquímica y química teórica,
Química de alimentos,
Plantas para uso industrial,
Manzana,
Jugos,
Enzimas,
Trituración,
Centrifugación,
Licuefacción
Keyword: Chemistry,
Agricultural sciences,
Food chemistry,
Physical and theoretical chemistry,
Plants for industrial use,
Apple,
Juices,
Enzymes,
Grinding,
Centrifugation,
Liquefaction
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).