La incorporación del cacao ecuatoriano al mercado mundial entre 1840 y 1925, según los informes consulares



Document title: La incorporación del cacao ecuatoriano al mercado mundial entre 1840 y 1925, según los informes consulares
Journal: Procesos (Quito)
Database: CLASE
System number: 000379587
ISSN: 1390-0099
Authors: 1
Institutions: 1Universidad Andina Simón Bolívar, Quito, Pichincha. Ecuador
Year:
Season: Ene-Jun
Number: 35
Pages: 67-99
Country: Ecuador
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Analítico, descriptivo
Disciplines: Historia,
Economía,
Relaciones internacionales
Keyword: Historia económica,
Economía agrícola,
Relaciones económicas internacionales,
Exportaciones,
Globalización,
Monocultivo,
Cacao,
Ecuador,
Siglos XIX-XX
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).