Tecnologia de los ingredientes para las tortillas de harina de trigo



Document title: Tecnologia de los ingredientes para las tortillas de harina de trigo
Journal: Pan
Database: PERIÓDICA
System number: 000000960
ISSN: 0187-8492
Authors:
Year:
Season: Dic
Number: 482
Pages: 22-26
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Descriptivo
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Tortilla,
Formulación,
Harina de trigo,
Ingredientes,
Acido málico,
Sodio-propionato
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Tortilla,
Malic acid,
Wheat flour,
Ingredients,
Formulations,
Sodium propionate
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).