La calidad en la industria panificadora mexicana



Document title: La calidad en la industria panificadora mexicana
Journal: Pan
Database: PERIÓDICA
System number: 000004560
ISSN: 0187-8492
Authors:
Year:
Season: Oct
Volumen: 40
Number: 480
Pages: 12-16
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Crítico
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Química industrial,
México,
Industria,
Panificación,
Control de calidad
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Industrial chemistry,
Mexico,
Bakery,
Industry,
Quality control
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).