Introducción sobre la soya y sus productos



Document title: Introducción sobre la soya y sus productos
Journal: Pan
Database: PERIÓDICA
System number: 000144902
ISSN: 0187-8492
Year:
Season: Nov
Volumen: 44
Number: 529
Pages: 15-38
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Descriptivo, divulgación
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Soya,
Glycine max,
Cultivo,
Composición química,
Producción
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Soybean,
Glycine max,
Culture,
Chemical composition,
Production
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).