Estudio fisico - quimico y reologico en harinas de trigo durum afectado por la enfermedad llamada " panza blanca "



Document title: Estudio fisico - quimico y reologico en harinas de trigo durum afectado por la enfermedad llamada " panza blanca "
Journal: Pan
Database: PERIÓDICA
System number: 000004554
ISSN: 0187-8492
Authors:
Year:
Season: Sep
Volumen: 40
Number: 479
Pages: 18-24
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Descriptivo, experimental
Disciplines: Agrociencias,
Química
Keyword: Fitotecnia,
Gramíneas,
Química analítica,
Química de alimentos,
Trigo,
Harinas,
Reología,
Bacterias,
Triticum turgidum,
Propiedades fisicoquímicas
Keyword: Agricultural sciences,
Chemistry,
Crop husbandry,
Gramineae,
Analytical chemistry,
Food chemistry,
Wheat,
Flours,
Rheology,
Bacteria,
Triticum turgidum,
Physicochemical properties
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).