Funciones de los componentes de la leche



Document title: Funciones de los componentes de la leche
Journal: Opera lilloana
Database: PERIÓDICA
System number: 000155840
ISSN: 0078-5245
Authors: 1
Institutions: 1Universidad Nacional de Tucumán, Facultad de Ciencias Naturales, San Miguel de Tucumán, Tucumán. Argentina
Year:
Number: 44
Pages: 1-164
Country: Argentina
Language: Español
Document type: Monografía
Approach: Aplicado, divulgación
Disciplines: Química
Keyword: Bioquímica,
Química de alimentos,
Valor nutritivo,
Análisis bioquímico,
Contenido proteico,
Carbohidratos,
Péptidos,
Vitaminas,
Hormonas,
Leche
Keyword: Chemistry,
Biochemistry,
Food chemistry,
Milk,
Nutritional value,
Biochemical analysis,
Protein content,
Carbohydrates,
Peptides,
Vitamins,
Hormones
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).