Propiedades panaderas de la harina de trigo irradiada y su efecto en parametros de calidad del pan de corteza dura



Document title: Propiedades panaderas de la harina de trigo irradiada y su efecto en parametros de calidad del pan de corteza dura
Journal: Nucleus
Database: PERIÓDICA
System number: 000095432
ISSN: 0864-084X
Authors: 1


Institutions: 1Centro Nacional de Investigaciones Científicas, Dep Tecnicas Irradiacion, La Habana. Cuba
Year:
Number: 2
Pages: 28-31
Country: Cuba
Document type: Artículo
Approach: Experimental, descriptivo
Disciplines: Química,
Física y astronomía
Keyword: Química de alimentos,
Física nuclear,
Irradiación,
Pan,
Calidad,
Harina
Keyword: Chemistry,
Physics and astronomy,
Food chemistry,
Nuclear physics,
Irradiation,
Bread,
Quality,
Flour
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).