Propiedades físicas e hidrodinámica de la fluidización del café verde y tostado (Coffea arabica L. var. typica)



Document title: Propiedades físicas e hidrodinámica de la fluidización del café verde y tostado (Coffea arabica L. var. typica)
Journal: Naturaleza y desarrollo
Database: PERIÓDICA
System number: 000219647
ISSN: 1665-8531
Authors: 1

2

Institutions: 1Instituto Politécnico Nacional, Escuela Nacional de Ciencias Biológicas, México, Distrito Federal. México
21,
3Universidad Autónoma Metropolitana, Unidad Iztapalapa, Area de Ingeniería Química, Ciudad de México. México
Year:
Season: Ene-Jun
Volumen: 1
Number: 1
Pages: 41-49
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Agrociencias,
Química
Keyword: Plantas para uso industrial,
Química de alimentos,
Hidrodinámica,
Café,
Tostado,
Lecho fluidizado
Keyword: Agricultural sciences,
Chemistry,
Plants for industrial use,
Food chemistry,
Hydrodynamics,
Coffee,
Roasting,
Fluidized bed
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).