Secretos para el exito de quesos , yogurts y helados " light " elaborados con " nutrasweet " y " simplesse " . Conferencia del dr. Oscar a sudera



Document title: Secretos para el exito de quesos , yogurts y helados " light " elaborados con " nutrasweet " y " simplesse " . Conferencia del dr. Oscar a sudera
Journal: Lácteos y cárnicos mexicanos
Database: PERIÓDICA
System number: 000012337
ISSN: 0187-7666
Authors:
Year:
Season: Abr-May
Volumen: 10
Number: 2
Pages: 23-24
Country: México
Language: Español
Document type: Conferencia o discurso
Approach: Divulgación
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Yogurt,
Helados,
Simplesse,
Nutrasweet
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Yogurt,
Ice cream,
Simplesse,
Nutrasweet
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).