Muestreo e inspeccion por atributos en la recepcion de carnes enlatadas



Document title: Muestreo e inspeccion por atributos en la recepcion de carnes enlatadas
Journal: Lácteos y cárnicos mexicanos
Database: PERIÓDICA
System number: 000002470
ISSN: 0187-7666
Authors:
Year:
Season: Dic-Ene
Volumen: 8
Number: 6
Pages: 8-13
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Teórico, descriptivo
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Carne,
Muestreo,
Inspección,
Productos enlatados
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Meat,
Sampling,
Inspection,
Canned products
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).