Elaboracion de cremas pasteurizadas



Document title: Elaboracion de cremas pasteurizadas
Journal: Lácteos y cárnicos mexicanos
Database: PERIÓDICA
System number: 000117277
ISSN: 0187-7666
Authors: 1
Institutions: 1Ingenieria Tecnica Alimentos Sa Cv, México, Distrito Federal. México
Year:
Season: Abr-May
Volumen: 7
Number: 2
Pages: 42-43
Country: México
Document type: Artículo
Approach: Descriptivo
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Cremas,
Elaboración,
Pasteurización
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Cream,
Elaboration,
Pasteurization
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).