El suero : producto lacteo de primera clase. Segunda parte : informacion tecnica sobre la industrializacion del suero



Document title: El suero : producto lacteo de primera clase. Segunda parte : informacion tecnica sobre la industrializacion del suero
Journal: Lácteos y cárnicos mexicanos
Database: PERIÓDICA
System number: 000116637
ISSN: 0187-7666
Year:
Season: Abr-May
Volumen: 8
Number: 2
Pages: 8-13
Country: México
Document type: Reporte técnico
Approach: Descriptivo
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Suero de leche,
Industrialización,
Lácteos
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Milk whey,
Industrialization,
Dairy products
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).